ricerca
avanzata

Acta monstrorum. E-book. Formato EPUB

Un ebook di  Alex Rim Runa  edito da Narcissus.me, 2014

Në këtë libër, duke iu përmbajtur gjithmonë tonalitetit tim të vjetër fatal, rikthehem për të prezantuar një vëllim të tjetërsuar “mefistofelian”, ku në të tillë gjini ndershmërisht duhet të them që jam përkatësisht jashtë kampit tim e deri diku “i privuar” prej forcës sime artistike. Sidoqoftë, për të dalur nga monotonia e vëllimeve filozofike, për të mos rënduar gjithmonë me të njëjtën “ashpërsi” psikologjike sytë e lexuesit, qëllimi im mbetet pikësëpari argëtimi, dëshifrimi i buzëqeshjes suaj mbi fantazinë e një “intrige” krejtësisht njerëzore. Gjithçka inkuadron të njëjtin njeri përreth mendimesh të ashpërsuara konfront kohës që jeton deri në një aparencë monstruozisht të demaskuar demoniale. Veshja, ambienti, koha në të cilën përjetohet ngjarja nuk kanë aspak si objekt prezantimin me gjuhën, kombësinë e masën përbrënda së cilës emancipohet një tjetër ngjarje tërësisht e konfiguruar në një tragji-komedi njerëzore, ndonëse drejtuar prej demonit vetë.

Egocorpse Edition

Acta Monstrorum (2012). Alex Rim Runa

Informazioni bibliografiche

Dello stesso autore: Alex Rim Runa
Rikthim Fatal Vol. II: Letra, thënie dhe shënime. E-book. Formato EPUB ebook di Alex Rim Runa
Rikthim Fatal Vol. II: Letra, thënie dhe shënime. E-book. Formato EPUB
Alex Rim Runa 
edizioni Alex Rim Runa
download immediato
€ 2,49
Omeronoma Morale. E-book. Formato EPUB ebook di Alex Rim Runa
Omeronoma Morale. E-book. Formato EPUB
Alex Rim Runa 
edizioni Publisher s19943
download immediato
€ 0,49
Meduza dhe Kimera. E-book. Formato EPUB ebook di Alex Rim Runa
Meduza dhe Kimera. E-book. Formato EPUB
Alex Rim Runa 
edizioni Egocorpse Edition
download immediato
€ 0,99
Fenomenologjia e Komunikimit : Traktat i shkurtër mbi omeronomizmin moral. E-book. Formato EPUB ebook di Alex Rim Runa
Fenomenologjia e Komunikimit : Traktat i shkurtër mbi omeronomizmin moral. E-book. Formato EPUB
Alex Rim Runa 
edizioni Alex Rim Runa
download immediato
€ 0,49
Shekulli i Iluzionizmit. E-book. Formato EPUB ebook di Alex Rim Runa
Shekulli i Iluzionizmit. E-book. Formato EPUB
Alex Rim Runa 
edizioni Narcissus.me
download immediato
€ 3,99
Shekulli i Iluzionizmit. E-book. Formato Mobipocket ebook di Alex Rim Runa
Shekulli i Iluzionizmit. E-book. Formato Mobipocket
Alex Rim Runa 
edizioni Narcissus.me
download immediato
€ 3,99
Potrebbero interessarti anche questi prodotti
La tragédie et son modèle à l'époque de la renaissance entre France, Italie et Espagne. E-book. Formato PDF ebook di  Michele Mastroianni (a cura di)
La tragédie et son modèle à l'époque de la renaissance entre France, Italie et Espagne. E-book. Formato PDF
Michele Mastroianni (a cura di) 
edizioni Rosenberg & Sellier
download immediato
€ 14,99
La novella barocca. Con un repertorio bibliografico. E-book. Formato PDF ebook di Lucinda Spera
La novella barocca. Con un repertorio bibliografico. E-book. Formato PDF
Lucinda Spera 
edizioni Liguori collana Il codice della novella italiana;
download immediato
€ 23,99
Il principe in italiano moderno e per tutti. E-book. Formato Mobipocket ebook di Cristina Légovich
Il principe in italiano moderno e per tutti. E-book. Formato Mobipocket
Cristina Légovich 
edizioni Fermento
download immediato
€ 6,99
Poesia e Prosa del 1400 e 1500 (Audio-eBook). E-book. Formato EPUB ebook di AA. VV.
Poesia e Prosa del 1400 e 1500 (Audio-eBook). E-book. Formato EPUB
AA. VV. 
edizioni Il Narratore Audiolibri
download immediato
€ 5,99
Il libertino in fuga: Machiavelli e la genealogia di un modello culturale. E-book. Formato EPUB ebook di Attilio Scuderi
Il libertino in fuga: Machiavelli e la genealogia di un modello culturale. E-book. Formato EPUB
Attilio Scuderi 
edizioni Donzelli Editore
download immediato
€ 11,99