ricerca
avanzata

Sekretet e piktures dhe tregut te saj. E-book. Formato PDF

Un ebook di  Echeoni Leonardo  edito da Liber Iter, 2012

  • € 4,99

“Sekretet e piktures dhe tregut te saj” eshte nje essè mbi pikturen e cila perballet me problematikat e saj ne menyre teresisht rinovuese.Frut i eksperiences se autorit te maturuar si ideues dhe koordinator ne disa kurse vizatimi te organizuar ne shkollat fillore te Torinos, vlen si nje mjet per te afruar te rinjte me boten e artit, duke i dhene vetem informacionet baze per te zhvilluar krijimtarine e cdokujt ne menyre qe te arrije te veproje ne liri te plote dhe pa kufizuar origjinalitetin e askujt.Ne brendesi te tekstit nuk do te gjeni nje nje kurs te mirefillte, me te dhenat specifike mbi perdorimin e instrumentave apo teknikat e pershtjelluara: ne te ka edhe me teper. Jane ilustruar konceptet baze per realizimin e nje pune grafike duke filluar qe nga zgjedhja e subjektit, e prospektivave, e vizatimit dhe permasave. Qellimi i kesaj pune eshte qe te formoje te riun ( apo kushdo qofte lexuesi) ne leximin e realitetit qe e rrethon dhe ne pasqyrimin e saj mbi flete. Teksti kryesisht i referohet femijeve, per kete menyre do te perballemi me nje seksion te dedikuar mesuesve i cili sugjeron menyra pune jo invazive.

Informazioni bibliografiche

  • Titolo: Sekretet e piktures dhe tregut te saj. E-book. Formato PDF
  • AutoreEcheoni Leonardo
  • Editore: Liber Iter
  • Data di Pubblicazione: 16 Maggio '12
  • Genere: LETTERATURA PER RAGAZZI
  • Formato: PDF
  • Protezione: Filigrana digitale
  • Anteprima: Permesso limitato a 20 Pagine
  • ISBN-13: 9788896705230
Potrebbero interessarti anche questi prodotti
Margherita va al museo egizio. E-book. Formato EPUB ebook di Elisa D'Adamo
Margherita va al museo egizio. E-book. Formato EPUB
Elisa D'Adamo 
edizioni Youcanprint
download immediato
€ 1,99
Mi chiamavano Caravaggio. E-book. Formato Mobipocket ebook di Celina Elmi
Mi chiamavano Caravaggio. E-book. Formato Mobipocket
Celina Elmi 
edizioni Federighi Editori
download immediato
€ 5,99
Guida alla Basilica di Santa Maria alla Sanità. E-book. Formato EPUB ebook di AA.VV
Guida alla Basilica di Santa Maria alla Sanità. E-book. Formato EPUB
AA.VV 
edizioni L'Isola dei Ragazzi
download immediato
€ 5,49
Le 7 arti in 7 donne. E-book. Formato EPUB ebook di Chiara Carminati
Le 7 arti in 7 donne. E-book. Formato EPUB
Chiara Carminati 
edizioni Mondadori
download immediato
€ 6,99
Van Gogh: gallery for kids. E-book. Formato EPUB ebook di Nealson Warshow
Van Gogh: gallery for kids. E-book. Formato EPUB
Nealson Warshow 
edizioni Narcissus.me
download immediato
€ 0,99