ricerca
avanzata

Udheheqesit e rinj. E-book. Formato EPUB

Un ebook di  Paolo A. Ruggeri  edito da Engage, 2016

Ky ebook, i shkruajtur ne nje dialektik te thjesht dhe stimuluese, eshte rezultati i dhjete viteve kerkime ne lidhje me menaxhimin dhe permiresimin e stafit. Ketu pershkruhen ne menyre analitike veprimet e suksesshme te menaxhereve dhe ndermarresve qe kane ndertuar ekipe pune te jashtezakonshme me njerez te motivuar dhe produktive.

Versioni origjinal “I Nuovi Condottieri” u publikua per here te pare ne 2002 duke u bere Best Seller me 50.000 kopie te shitura.

Libri eshte i ndare ne 3 pjese: ne pjesen e pare do te analizojme disa faktore dhe arsye qe ndikojne ne humbjen e efikasitetit; ne pjesen e dyte do te analizojme ne thellesi motivimin e stafit e ne te treten, dhe te fundit, do te trajtojme karakterin dhe filozofin e liderit frymezues. Ky tekst perfshine shume raste praktike biznesi dhe aktivitete qe nje menaxher mund te kryej per te rritur menjehere produktivitetin dhe angazhimin e stafit.

Informazioni bibliografiche

  • Titolo: Udheheqesit e rinj. E-book. Formato EPUB
  • AutorePaolo A. Ruggeri
  • Editore: Engage
  • Data di Pubblicazione: 13 Aprile '16
  • Genere: GESTIONE E SERVIZI AUSILIARI
  • Formato: EPUB
  • Protezione: Filigrana digitale
  • Dimensione Kb: 714
  • ISBN-13: 9788889380826
Dello stesso autore: Paolo A. Ruggeri
Noii Lideri: Manual pentru managerul mileniului trei, in domeniul conducerii. E-book. Formato Mobipocket ebook di Paolo A. Ruggeri
Noii Lideri: Manual pentru managerul mileniului trei, in domeniul conducerii. E-book. Formato Mobipocket
Paolo A. Ruggeri 
edizioni Engage Editore
download immediato
€ 0,00
Noii Lideri: Manual pentru managerul mileniului trei, in domeniul conducerii. E-book. Formato EPUB ebook di Paolo A. Ruggeri
Noii Lideri: Manual pentru managerul mileniului trei, in domeniul conducerii. E-book. Formato EPUB
Paolo A. Ruggeri 
edizioni Engage Editore
download immediato
€ 0,00
Learn to Delegate in 1 hour. E-book. Formato EPUB ebook di Paolo A. Ruggeri
Learn to Delegate in 1 hour. E-book. Formato EPUB
Paolo A. Ruggeri 
edizioni Engage Editore
download immediato
€ 0,00
Learn to Delegate in 1 hour. E-book. Formato Mobipocket ebook di Paolo A. Ruggeri
Learn to Delegate in 1 hour. E-book. Formato Mobipocket
Paolo A. Ruggeri 
edizioni Engage Editore
download immediato
€ 0,00
Potrebbero interessarti anche questi prodotti
Il piccolo libro per cambiare vita. E-book. Formato EPUB ebook di Amy Johnson
Il piccolo libro per cambiare vita. E-book. Formato EPUB
Amy Johnson 
edizioni Newton Compton
download immediato
€ 1,99
Artista 2.0 come promuovere e vendere un'opera d'arte online. E-book. Formato PDF ebook di Stefano Calicchio
Artista 2.0 come promuovere e vendere un'opera d'arte online. E-book. Formato PDF
Stefano Calicchio 
edizioni Simplicissimus
download immediato
€ 2,99
How To Create a Wealthy Blog. E-book. Formato Mobipocket ebook di Tiziana M.
How To Create a Wealthy Blog. E-book. Formato Mobipocket
Tiziana M. 
edizioni StreetLib
download immediato
€ 2,99
La vendita win-win. E-book. Formato EPUB ebook di Oriana Simonetti
La vendita win-win. E-book. Formato EPUB
Oriana Simonetti 
edizioni Bruno Editore
download immediato
€ 9,99